Psi, Zdravlje ljubimaca

ZooDirectGO – nova hunter aplikacija za vlasnike ljubimaca

ZooDirectGO aplikacija

ZooDirectGO aplikacija

Obavijest za vlasnike kućnih ljubimaca Sarajeva! Imamo sjajne vijesti za vas. Predstavljamo vam ZoodirectGO, inovativnu mobilnu aplikaciju koja će vam omogućiti lovljenje bodova i osvajanje popusta na hranu za pse i mačke. 

Ova iOS aplikacija je savršena za sve vas koji želite zabavno iskustvo dok šetate gradom i istovremeno ostvarujete uštede na prehrambenim potrepštinama za vaše ljubimce. Neka vaše šetnje postanu uzbudljivi lov uz ZoodirectGO!

Kako zaraditi popuste na ZooDirectGO 

Svaki korak koji napravite u Sarajevu može vam donijeti bodove i ekskluzivne popuste na hranu za vaše ljubimce. ZoodirectGO vam omogućuje da lovite bodove na određenim lokacijama u gradu, poznatim kao “lovna područja”. Što više lovačkih područja posjetite, to ćete više bodova zaraditi, a time i veće popuste osvojiti!

Karakteristike aplikacije

Interaktivna mapa: ova aplikacija vam pruža preglednu mapu Sarajeva s označenim lovačkim područjima. Na taj način ćete lako pronaći najbolje lokacije za lovljenje bodova i osvajanje popusta na hranu za kućne ljubimce.

Praćenje bodova u stvarnom vremenu: Aplikacija vam omogućuje da pratite svoj napredak u sakupljanju bodova u realnom vremenu. Na taj način ćete uvijek znati koliko bodova vam nedostaje do sljedećeg popusta.

Ekskluzivni popusti: ZoodirectGO je partner s vodećim dobavljačima hrane za kućne ljubimce u Sarajevu. Sakupljene bodove možete zamijeniti za ekskluzivne popuste na kvalitetnu hranu koju vaši ljubimci obožavaju.

Budućnost aplikacije ZooDirectGO

Iako je ZoodirectGO trenutno dostupan samo putem iOS-a, uskoro će biti dostupan i na Android sistemima. Pratite nas kako biste bili u toku s najnovijim vijestima o širenju aplikacije i budućim pogodnostima koje će vam pružiti.

Započnite avanturu danas!

Želite li iskoristiti prednosti lova na popuste na hranu za vaše ljubimce? Preuzmite ovu aplikaciju iz Apple App Store-a, registrirajte se i započnite loviti bodove već danas. Iskoristite šetnje gradom na potpuno novi način i osvojite uzbudljive popuste na hranu za vaše vjerne suputnike s ZoodirectGO aplikacijom!

Napomena: Važno je osigurati da sve aktivnosti lovstva koje podržava aplikacija budu u skladu s etičkim smjernicama i lokalnim propisima, te da se uvijek vodi briga o dobrobiti svih životinja i ekosustava koji su uključeni.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *