KVALITETNA ISHRANA DOSTUPNA SVIMA!

ZooDirect svijet

Kupujte kvalitet direktno od proizvođača,
uz ZooDirect to je moguće!

Naša ponuda se zasniva na adekvatnoj ishrani sa mješavinom svježeg i dehidriranog mesa i bez sastojaka koji bi mogli izazvati rizik od toksičnosti za organizam naših životinja.

NAŠA HISTORIJA

Ali odakle dolazi ZooDirect?

Mi smo porodična kompanija koju čini tim ljubitelja životinja u pratnji stručnjaka.

Jeste li znali da je kreator ZooDirecta Olivier odgajivač sibirskih haskija? Psi, rezultat njegove selekcije kao međunarodno poznatog odgajivača, osvojili su više od 200 titula šampiona ljepote na međunarodnom nivou, te nekoliko titula svjetskih prvaka. Olivier se takođe prihvatio izazova da svoje pse vodi na ekspedicije u sjeverne regije Sjevernog pola, blizu granice sa Sibirom, na avanture koje traju nekoliko sedmica i hiljade kilometara. 

Da bi njegovi psi mogli odgovoriti na ovaj izazov, bila im je potrebna adekvatna prehrana. Nažalost u to vrijeme nije mogao pronaći kvalitet i potreban sadržaj mesa, pa se 1995. godine počeo baviti proizvodnjom hrane, tražeći kvalitetne dobavljače i razvijajući recepte bogate životinjskim proteinima. Ubrzo, uspjeh njegovog prvog brenda primorao ga je da se u potpunosti posveti ovom poslu i komercijalizaciji u Europi i šire. Danas se njegovi brendovi distribuiraju u više od 25 zemalja.

NAŠI PROIZVODI

Proizvodimo artikle koje prodajemo

Kao što vidite, ZooDirect je tvornička stranica za direktnu online prodaju. Ovdje ćete pronaći naše brendove koje razvijamo s pažnjom i strogošću. Naš cilj je ponuditi najbolju kvalitetu i nastavljamo da konstantno poboljšavamo naše asortimane.

Naši četveronožni prijatelji su po prirodi mesožderi, te njihov organizam nije prilagođen ishrani koja nije bogata životinjskim proteinima. Odbijamo da ulazimo u logiku profita izazvanog izborom loših i jeftinih sirovina za njegovo povećanje.  Naš glavni sastojak je i uvijek će biti meso evropskog porijekla iz kontrolisanog lanca snabdijevanja i od ovog principa nećemo odstupiti. Ostajemo vijerni cilju da budemo u službi zdravlja naših ljubimaca. 

Veoma stroge specifikacije

Svi proizvodi koji se prodaju na ZooDirectu su proizvodi certificirani, kontrolirani i odobreni prema ISO ili HACCP standardima i koji u potpunosti ispunjavaju zahtjeve kvalitete i sigurnosti Europske zajednice.

Pomno biramo proizvodne pogone koji osiguravaju proizvodnju naših proizvoda. Oni ispunjavaju stroge specifikacije koje garantuju visok kvalitet sastojaka. Na koncu, naši proizvodi se isporučuju iz našeg depoa koji se nalazi u Sarajevu.

1.

Pristupačna cijena za kvalitetne proizvode

Naši artikli se proizvode i zatim prodaju direktno na ZooDirectu. U skladu sa količinom proizvoda spremljenih u Vašu korpu, mi regulišemo njihovu cijenu. Drugim riječima, što više kupujete, cijene više padaju!

2.

Partnerski program za još veću uštedu

U ZooDirectu, što više preporučite našu stranicu, više vas nagrađujemo za to! 

3.

Partnerski program

Partnerski program vam daje procenat od svih kupovina vaših prijatelja koji se registruju na sajt preko vašeg linka za preporuke. Ovaj postotak se može koristiti kao kredit online trgovine u vašim budućim kupovinama.