KOJE JE VAŠE PITANJE?

Gdje mogu kreirati račun?

Da biste sačuvali svoje podatke, preporučujemo da kreirate nalog. Možete pristupiti našem alatu za registraciju ili prijavu pomicanjem siluete u gornjem desnom uglu naše web stranice.)

Želim promijeniti poštansku adresu.

 Idite na karticu “moj nalog”, sve što treba da uradite je da unesete novu adresu.

Zaboravio sam lozinku.

Kada unesete pogrešnu lozinku, možete kliknuti na vezu „zaboravljena lozinka“. Primit ćete email za oporavak računa s potrebnim uputama. Ne brinite, nema potrebe da ponovo kreirate novi nalog.

Otkažite pretplatu ili promijenite postavke e-pošte

Možete promijeniti svoje postavke e-pošte klikom na link u svim ZooDirect e-porukama ili kontaktirati korisničku podršku koja će vam rado pomoći da uklonite svoju adresu e-pošte s naše mailing liste.

Kako mogu otkazati ili izmijeniti narudžbu?

Nakon što napravite narudžbu na našoj web stranici, neće je biti moguće promijeniti ili otkazati. Jeste li pogriješili sa narudžbom? Ne brinite, odmah kontaktirajte našu korisničku službu, zajedno ćemo pronaći rješenje.

Nisam dobio e-poruku s potvrdom da je moja narudžba poslata?

Nakon što naručite na našoj web stranici, otvara se stranica za potvrdu s brojem narudžbe, nakon čega slijedi e-mail s potvrdom na adresu e-pošte koju ste nam naveli u dijelu plaćanja na našoj web stranici.

Ako ne stignete na stranicu za potvrdu narudžbe, moguće je da vaša narudžba nije ispravno poslana zbog problema s dostavom. Ako niste primili e-poruku s potvrdom, provjerite svoj spam folder. Ako ništa niste dobili, kontaktirajte naš tim za korisničku podršku koji će vam rado pomoći.

Kako se obračunavaju porezi?

Cijene proizvoda prikazane na našoj web stranici uključuju porez na dodatu vrijednost (PDV) osim u zemljama u kojima se lokalni zakoni razlikuju. Imajte na umu da stopu PDV-a određuje zemlja u koju ste poslali svoju narudžbu.

Kako mogu pratiti svoju narudžbu?

Nakon što vaša narudžba napusti naše skladište, bit će vam poslana e-poruka s vašim podacima za praćenje. Tada ćete moći pratiti narudžbu dok ne stigne u Vaš dom. Imajte na umu da će vaše informacije o praćenju biti aktivirane tek kada vaša narudžba bude isporučena prijevozniku.

Koliko će vremena trebati da narudžba bude isporučena?

Rok isporuke zavisi od odabranog načina dostave i odredišta vašeg paketa. Za potpune informacije o rokovima pripreme i isporuke pogledajte našu stranicu informacije o isporuci

Imajte na umu da vrijeme, praznici, prometni periodi i netačne informacije o isporuci mogu odgoditi samu isporuku. Neće se izvršiti povrat novca za narudžbu za koju su uneseni netačni podaci o isporuci ili za kašnjenje u isporuci zbog okolnosti koje su van naše kontrole.

Nisam primio svoj paket i vraćen je u vaše skladište. Šta da radim?

Paketi se vraćaju u naš depo iz više razloga kao što su višestruki neuspješni pokušaji isporuke ili nedostaju podaci o isporuci. Zbog obima naših logističkih operacija, nismo u mogućnosti automatski vratiti vašu narudžbu kada stigne u naše skladište.

Paket će se tretirati kao povratak i pozivamo vas da kontaktirate naš tim za korisničku podršku.

Šta učiniti u slučaju oštećenja paketa ili proizvoda koji nedostaje?

Po prijemu robe morate provjeriti njeno stanje i usklađenost s narudžbom. Ako je paket previše oštećen, odbijte svoj paket.

Sve reklamacije koje se odnose na nedostatak u isporučenoj robi, netačnost u količinama ili njihovu netačnu referencu moraju se poslati korisničkoj službi ZooDirect putem e-pošte na  u roku od 48 sati od prijema paketa. U suprotnom pravo na žalbu prestaje da se stiče.

Prilikom postavljanja zahtjeva pošaljite nam svoj broj narudžbe i navedite referencu proizvoda o kojem je riječ. U slučaju oštećenja ili nefunkcionisanja, priložite jednu ili više fotografija. Bez ovih informacija, vaš zahtjev se ne može obraditi.

Podnesite zahtjev.

Šta je pretplata?

Pretplata vam omogućava da dobijete pravu količinu kroketa po vašem izboru i frekvencijom po vašem izboru. Registracijom ćete imati beneficiju povlaštenih cijena i dobit ćete svoje krokete bez potrebe da svaki put pravite novu narudžbu. . Prijavite se i uživajte u druženju sa svojim ljubimcem, bez razmišljanja o tome da li morate poručiti njegovu hranu svakog mjeseca. Zvuči dobro, zar ne?

Želim promijeniti svoju pretplatu

Idite na svoje korisničko područje na kartici “Pretplata”, a zatim kliknite na “Izmijeni”. Tako ćete moći promijeniti: učestalost, količinu, vrstu proizvoda, adresu za dostavu, podatke o plaćanju, itd. Također, možete vidjeti detalje vaše pretplate ili je izbrisati.