BonAppetit

Zgrabi 50% novogodišnjeg popusta i obraduj svog psa!

Da li tražite visokokvalitetnu hranu za vašeg ljubimca, a koju će obožavati i koja mu pruža sve neophodne hranljive sastojke? Ako je tako, na pravom ste mjestu!

Iskoristite novogodišnju akciju Bon Appetit hrane za pse od čak 50%!

Bon Appetit proizvodi su inspirisani autentičnim ukusima, nutritivnom vrijednošću i bogatim sastojcima. Ova hrana je odlična opcija za sve vlasnike pasa koji žele visokokvalitetnu i zdravu hranu koja će njihove ljubimce održati aktivnim i zdravim.

Sa visokim udjelom mesa od čak 72%, Bon Appetit pozitivno utiče na vašeg ljubimca koji je aktivan i treba dodatnu energiju u svakodnevnim aktivnostima. Sadržaj mesa u proizvodima je izrazito bitan jer su psi mesožderi, i njihovi probavni sistemi po prirodi metabolišu proteine i masti iz životinjskog izvora.

Bon Appetit hrana je hipoalergena i bezglutenska, što znači da ne sadrži pšenicu, raž, kukuruz i druge derivate ovih proizvoda koji mogu izazvati alergije kod pasa. Osim toga, uključuje maslinovo ulje koje je izvor monozasićenih masnih kiselina i pomaže smanjiti rizik od srčanih bolesti smanjenjem nivoa lipida u krvi.

Također, hrana sadrži rižu koja pomaže u boljoj probavi i ne sadrži purine koji mogu opteretiti organe kao što su jetra i bubrezi. Bon Appetit sadrž ii esencijalne masne kiseline, vitamine, minerale i prirodne antioksidante koji jačaju imunološki sistem i štite stanice u tijelu od oštećenja slobodnim radikalima. Svi sastojci u ovoj prehrani su EU porijekla.

Ne propustite novogdišnju akciju priliku Bon Appetit hrane za pse (proizvodi od 2kg) po sniženoj cjeni od 50%. Naruči već danas!

    Akcija sa 50% popusta traje samo do 15.01.2023, ili do isteka zaliha ?

    Ostavite svoje podatke, a mi ćemo vas kontaktirati

    Komentariši

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *