BonAppetit

SPECIJALNA PONUDA 2+1 GRATIS BON APPETIT PREMIUM HRANE!

SPECIJALNA PONUDA 2+1 GRATIS! BON APPETIT premium hrana ZA PSE

Iskoristite specijalnu ponudu Bon Appetit hrane za pse i po cijeni dvije vreće hrane od 2kg dobijete treću GRATIS.

Ono što vaši psi ili mačke svakodnevno jedu, utiče na sve aspekte njihovog zdravlja.
Bon Appetit , holistička hrana je osmišljena ne samo da brine o tome da je vaš ljubimac sit, već i da očuva njegovo zdravlje ispunjavajući sve njegove prehrambene potrebe.

Biološki prikladni, recepti su sastavljeni od visokokvalitetnih sastojaka pogodnih za ljudsku ishranu, a karakterišu ih: nekoliko izvora kvalitetnih životinjskih proteina, voće i povrće, omega 3 i 6 esencijalne masne kiseline, probiotici i prebiotici, glukozamin i hondroitin.

Osnovni sastojak u svim Bon Appetit receptima je uvijek meso.
Sadržaj mesa u proizvodima je bitan jer su mačke i psi mesožderi, i njihovi probavni sistemi su oformljeni da mogu metabolizirati proteine i masti iz životinjskog izvora.

Proteini životinjskog porijekla imaju strukturnu ulogu:
kostima
mišićima
tetivama
ligamentima i koži

Prisutni su u enzimima, hormonima i antitijelima, te imaju veću biološku vrijednost od biljnih proteina.

Bon Appetit proizvodi su inspirisani autentičnim ukusima, nutritivnom vrijednošću i bogatim sastojcima.

1. Hipoalergeno- hipoalergena i bezglutenska hrana za pse i mačke. Bon Appetit hrana su bez glutena. Ne sadrže pšenicu, raž, kukuruz ili bilo koji drugi derivat ovih proizvoda kako bi se izbjegao rizik od alergija na hranu.

2. Maslinovo ulje- zdravstvena prednost Bon Appetit. Maslinovo ulje je moćan način zaštite od degenerativnih bolesti. Bogat je izvor mononezasićenih masti, koje smanjuju rizik od srčanih bolesti smanjenjem nivoa lipida koji začepljuju arterije u krvi.

3. Riža- bolja probava uz rižu i voće umjesto krompira i graška. Ništa bolje od riže za savršeno varenje. Mnogo namirnice proizvode metabolički otpad, tijelo ih mora eliminirati po cijenu velikog utjecaja na organe kao što su jetra i bubrezi. Međutim, rijetko u hrani, riža ne sadrži purine.

4. Nutritivne prednosti- esencijalne masne kiseline, vitamini, minerali i slično

5. Prirodni antioksidansi- 9 antioksidansa za jačanje imunološkog sistema. Prirodni antioksidansi za zaštitu stanica u tijelu od oštećenja slobodnih radikala do kojih može doći izlaganjem određenim hemikalijama, zagađenjem, zračenjem. Bon Appetit su bogati prirodnim antioksidansima i stoga mogu biti dobri za zdravlje srca, a mogu pomoći i u smanjenju rizika od infekcija i nekih oblika raka.

6. EU porijeklo- svi sastojci su EU porijekla

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *