Pretplata

Princip je jednostavan: odaberite svoje omiljene recepte, odaberite pravu količinu, najbolju učestalost dostave i možete uštedjeti od 10% do 15%

Koje su prednosti formule za pretplatu?

Formula pretplate je posebno dizajnirana da vam omogući da dobijete svoje krokete gdje želite i kada želite. Pretplata vam omogućava da iskoristite trenutni popust od 15% na sve naše brendove i sve to bez ikakvih obaveza. Nakon što napravite prvu narudžbu, možete odmah promijeniti učestalost, datum i mjesto isporuke prije svake nove narudžbe.

Naši odgovori na vaša pitanja o formuli pretplate.

Kako se pretplatiti?

Kada dodate proizvod u korpu, uvijek imate mogućnost da ga odaberete kao pretplatu ili kao jednokratnu kupovinu. Ako odaberete pretplatu, odmah postavljate frekvenciju isporuke koja odgovara vašim potrebama za naredne narudžbe. Nakon što je vaša prva narudžba napravljena, učestalost isporuke može se promijeniti u bilo kojem trenutku sa vašeg računa. Datum i mjesto isporuke vaših narednih narudžbi također se mogu mijenjati u Moj nalog.

Kada se pretplatim, kako da izvršim promjene na svom računu?

U dijelu Moj račun, možete pristupiti vašem pretplatničkom području, što vam omogućava da promijenite adresu za dostavu ili čak učestalost isporuke prema vašim potrebama. Promjena recepta se vrši jednostavno otkazivanjem vaše trenutne pretplate, a zatim možete kreirati novi prema potrebama vašeg ljubimca.

Kako funkcionira plaćanje vaše pretplate?

Plaćanje vaše prve narudžbe za pretplatu vrši se kreditnom karticom ili PayPal-om direktno na našoj stranici nakon validacije korpe. Naredne narudžbe se zatim šalju prema frekvenciji koju ste odabrali. Plaćanje se automatski pokreće kada se pošalje svaka nova narudžba. Nema naknade za unaprijed. Pobrinite se da vaša bankovna kartica ostane aktivna: ako promijenite bankovnu karticu, ne zaboravite ažurirati način plaćanja na korisničkom računu, kako biste izbjegli bilo kakav prekid u vašoj pretplati.

Kako se odjaviti?

Da biste otkazali pretplatu, sve što treba da uradite je da pristupite dijelu Moj nalog, a zatim u detaljima vaše pretplate kliknite na dugme Otkaži. Ovaj korak traje manje od 30 sekundi i obavlja se u nekoliko klikova bez ikakvih troškova. Možete nas kontaktirati i putem kontakt forme, te će naši timovi zatvoriti pretplatu u roku od 24 sata.

Ponuda koja odgovara vašim potrebama

1.

Ja biram svoj recept

Odaberite svoje omiljene recepte iz naše online trgovine.

2.

Ja definiram svoju pretplatu

Količinu i učestalost isporuke vaših proizvoda odaberite na našoj stranici. Svaki recept je fleksibilan prema vašim potrebama.

3.

Čekam isporuku

Odabrani proizvodi stižu direktno u vaš dom

4.

Vi imate 100% autonomiju

Upravljanje vašom pretplatom je u vašim rukama! Upravljajte svime jednim klikom sa svog korisničkog računa.