Partnerski program

Partnerski program vam daje procenat od svih kupovina vaših prijatelja koji se registruju na sajt preko vašeg linka za preporuke. Ovaj postotak se može koristiti kao kredit online trgovine u vašim budućim kupovinama.

Koje su prednosti programa preporuka?

Program preporuka vam daje postotak na sve kupovine osoba kojima ste nas preporučili (bez vremenskog ograničenja). Ovaj postotak je u obliku zajma u trgovini. Kredit trgovine je vidljiv na vašem korisničkom profilu kada se narudžba vaše preporuke završi (tj. u potpunosti plaćena i isporučena). Primjer: Vaš prijatelj je kupio za 150 €. Nakon odbijanja PDV-a, na ovaj iznos dobijate 4% kredita u trgovini ili 5 € koje možete iskoristiti za svoju sljedeću kupovinu na Zoodirectu.

Naši odgovori na vaša pitanja o sponzorstvu

Trebam li vam fakturisati račun da dobijem kredite u trgovini?

Ne, budući da uzimate kredite u trgovini koje ste prikupili za kupovinu na Zoodirectu. Krediti u trgovini su nepovratni.

Zašto moja preporuka nije dobila popust na njihovu narudžbu?

Kada podijelite svoju referentnu vezu, oni su jednostavno pozvani na stranicu. Ako mu želite ponuditi popust, pošaljite mu svoj kupon kod kako bi mogao iskoristiti popust od 15% na svoju prvu narudžbu (isključujući promocije i pretplate).

Kako da iskoristim svoj kredit u trgovini?

Ako imate kredit u trgovini, u posljednjem koraku narudžbe će vam biti ponuđeno da ga iskoristite. Kod za popust će se tada automatski generirati i oduzeti od vaše narudžbe.

Moja preporuka je naručila, ali ne vidim svoj kredit u trgovini.

Kredit trgovine se potvrđuje kada se narudžba vašeg preporuke plati i dostavi. Stoga može postojati period čekanja da se kredit trgovine potvrdi. Vidjet ćete u vašem sponzorskom području da je kredit trgovine povezan s ovom narudžbom tada označen kao plaćen.

ZooDirect se isplati!

1.

Postanite sponzor tako što ćete pozvati svoje kontakte

Pošaljite im svoj link ili kod, e-poštom ili putem društvenih mreža.

2.

Vaše preporuke imaju koristi od popusta

Uz vaš kupon kod, dobijaju 15% popusta na prvu narudžbu.

3.

Osoba kojoj ste nas preporučili naručuje

Sponzorstvo se potvrđuje kada je narudžba plaćena i isporučena.

4.

Zarađujete 4% kredita u trgovini

Koristite prikupljeni kredit da uštedite u budućim kupovinama na Zoodirectu, više puta, neograničeno.