Wolf's Mountain

Ova hrana za pse će poboljšati zdravlje vašeg ljubimca za 100%

Dva najčešća uzroka smrtnosti kod pasa su bolesti srca i rak, dok postoji mnogo drugih uzoraka. Stoga je veoma bitno obratiti pažnju na zdravlje vašeg ljubimca na vrijeme.

Bolesti srca kod pasa mogu biti uzrokovane mnogim faktorima, uključujući nasljednost, prekomjernu težinu, zarazne bolesti i stres. Simptomi uključuju umor, teško disanje, nedostatak apetita i gubitak snage. Liječenje može uključivati ​​lijekove, dijetu i promjene u načinu života, ali u nekim slučajevima bolest srca može biti neizlječiva.

Rak je drugi najčešći uzrok smrti kod pasa, a može se pojaviti u različitim dijelovima tijela, uključujući kožu, mliječne žlijezde, jetru i bubrege. Simptomi uključuju tumore, gubitak apetita, gubitak težine i teško disanje. Liječenje raka kod pasa uključuje hirurško uklanjanje tumora, kemoterapiju ili zračenje.

Prevencija bolesti srca i raka kod pasa uključuje pravilnu njegu, redovite veterinarske preglede i odgovarajuću prehranu. Kao i kod ljudi, rano otkrivanje i liječenje bolesti može povećati šanse za uspjeh i poboljšati zdravlje ljubimca.

 

Kakva ishrana je najbolja da zaštitim zdravlje mog psa?

 

Kada se radi o ishrani vašeg psa, važno je da mu pružite hranu koja će pomoći vašem ljubimcu da živi dug i zdrav život.

Ako tražite hranu koja će biti dobra za zdravlje vašeg psa, trebali biste obratiti pažnju na sastojke koji se nalaze u njoj. Evo nekoliko sastojaka koji su ključni za dugovječnost vašeg ljubimca:

 

  • Hrana za pse bez žitarica

Žitarice često mogu uzrokovati alergijske reakcije kod pasa, stoga je hrana bez njih dobra opcija za pse sa osjetljivošću na hranu.

 

  • Hipoalergeni proizvodi bez glutena

Gluten, koji se nalazi u nekim žitaricama, može biti težak za probavu i uzrokovati alergijske reakcije kod nekih pasa. Hipoalergeni proizvodi bez glutena su odličan izbor za pse koji su skloni alergijama.

 

  • Garantovano non-GMO ishrana

Proizvodi sa GMO sastojcima mogu sadržavati hemikalije i druge neprirodne tvari koje mogu biti štetne za zdravlje pasa. Hrana bez GMO sastojaka je dobar izbor za one koji žele da svojim psima pruže prirodnu i zdravu hranu.

 

  • Prirodna i uravnotežena hrana

Prirodna i uravnotežena hrana za pse je ključna za optimalno zdravlje vašeg ljubimca. Hrana bogata životinjskim proteinima i niskim nivoom ugljikohidrata je idealna za pse sa osjetljivošću na hranu i alergijama na gluten. Hrana koja sadrži sve potrebne sastojke za zdravlje pasa je ključ za dugovječnost vašeg ljubimca.

 

Poboljšajte zdravlje vašeg ljubimca uz ovu prirodnu hranu za pse!

 

WOLF’S MOUNTAIN iz srca divljine, kreiran po najvišim standardima.

Proizvodnja hrane za pse Wolf’s Mountain dog je certificirana sa IFS – International Food Standardom, jednim od najvažnijih i najpriznatijih certifikata u prehrambenoj industriji. Također koristi se HACCP sistem i pod stalnim je nadzorom kontrolnih organa EU.

Ukoliko želite da vašem ljubimcu pružite najbolju hranu za pse i da podržite njegovo zdravlje i dugovječnost, obratite pažnju na sastojke koji se nalaze u hrani i istražite opcije koje sadrže ove ključne sastojke.

  • Zadovoljava stvarne nutritivne potrebe vašeg psa jer našim mesojedima su potrebni proteini životinjskog porijekla!
  • Čuva i jača njihovo zdravlje vrhunske i netoksične sirovine!
  • Bez negativnih utjecaja bez upotrebe pesticida, gnojiva, đubriva, hormona ili GMO!

Wolf's Mountain hranu možete naručiti putem zoodirect.ba web shopa i iskoristiti popust na ograničenu količinu uz kod ‘WOLF20’.

Iskoristi kod i ostvari popust od 20% na najzdraviju hranu za vašeg ljubimca. 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *