Strast prije svega

Natyka je francuski brend visokokvalitetne gurmanske hrane za pse i mačke. Poluvlažna prirodna kaša nastala proučavanjem prirode i potreba naših četveronožnih prijatelja, tu je za dugotrajno očuvanje njihovog zdravlja. Natyka je rezultat naše strasti i decenija iskustva u ishrani životinja. 

Najbolja alternativa BARF-u

Niz prirodnih i holističkih recepata, sastavljenih od namirnica odabranih prema kvalitetu i nutritivnim vrijednostima. Svi naši recepti za zrnevlje razvijeni su iz srca, koristeći meso koje je u potpunosti uzgojeno u Francuskoj. 

U Natyki smo ponosni na posvećenost i energiju koju svakodnevno posvećujemo razvoju i proizvodnji naših recepata kako bismo dobili hranu vrhunskog kvaliteta koristeći samo visokokvalitetne sirovine.

 Iz tog razloga, glavni sastojak svih naših recepata su uvijek životinjske bjelančevine, bilo da je riječ o mesu ili ribi, odobrene i za ishranu ljudi.

Radi se o donošenju odgovornih odluka za zdravlje naših životinja.

Asortiman poluvlažnih vrhunskih recepata

Većina naših recepata je BEZ ŽITARICA. U nekima koristimo samo rižu, za koju se zna da je jedina visoko probavljiva žitarica za naše prijatelje, pse i mačke.

Svi naši proizvodi su zagarantovani BEZ GMO-a i GLUTENA, a zahvaljujući našem iskustvu kao uzgajivača, bili smo u mogućnosti da proučavamo recepte u kojima svaki sastojak ima svrhu i donosi korist

1.

BARF - šta je to?

“Biološki prikladna sirova hrana” znači približavanje prirodnoj prehrani i biološkim potrebama životinje, uglavnom iz mesa. Osim toga, ovi super premium kroketi su bogati visokokvalitetnim sastojcima, sa najvišim mogućim nutritivnim nivoom i svarljivošću koju olakšava visoka vlažnost.

2.

Poluvlažno

Naši recepti su poluvlažni; znači da nam naše jedinstveno znanje omogućava pravljenje kroketa sa dvostruko većom vlažnošću (18% vlažnosti), za razliku od naših konkurenata. Ovo olakšava unos i probavu obroka vašeg psa i čini nas vodećim u sektoru kvaliteta.

3.

Napravljeno u Francuskoj

Veoma smo pažljivi prema porijeklu našeg mesa, koje se u potpunosti uzgaja u Francuskoj. Razvijajući recepte, razmišljali smo o problemima s kojima se vaš pas može susresti i pronašli smo rješenja.

Sva naša ambalaža je od recikliranih materijala!

Sva naša ambalaža je od recikliranih materijala! Cilj nam je osigurati bolji svijet za suživot sa životinjama- našim prijateljima.  

Kartonska ambalaža se može 100% reciklirati, a vrećice koje čuvaju svježinu su napravljene od reciklirane plastike.

Želite li znati više?